Butikk

Kurs for utdannelse av soppsakkyndige

Medlemspris: Kr 325

Ordinær pris: Kr 400

Dette kurskompendiet som inneholder våre vanligste sopper, er grunnlaget for utdanning av våre soppsakkyndige. Kompendiet er oppdatert i 2017 og følger den reviderte pensumlisten som er grunnlaget for "Prøve for soppsakkyndige" i 2018. Dette er en fin soppbok også for deg som ikke skal gå på kurs. Her får du en enkel oversikt over spiselige og giftige arter, så vel som de andre vanlige artene som ikke er matsopp. Kompendiet er fullt oppdatert etter NSNFs normliste. Inger Anne Lysebraates kjente akvareller er komplettert med instruktive fargefoto av artene. Teksten er utarbeidet av Anna-Elise Torkelsen og Kolbjørn Mohn Jenssen. Kompendiet er i A4 format, hendig spiralinnbundet med plastbelagt omslag og det består av 134 sider. Porto kommer i tillegg.

Funga Nordica, 2nd edition 2018

Funga Nordica 2. utgave (2018)

Medlemspris: Kr 680

Ordinær pris: Kr 780

Funga Nordica er det største referanseverket for sopp i Nord-Europa. Kommer i to store bind på nesten 1100 sider tilsammen. Denne utgaven fra 2018 er revidert og utvidet i forhold til 2012-versjonen, med nye beskrivelser av gasteromyceter (alle buksopper inkludert trøfler) og clavaroide sopper (korallsopper, etc). Teksten er på engelsk og utgivelsen er innbundet med strektegninger og fargebilder. Et must for alle soppsakkyndige med ambisjoner. Porto kommer i tillegg.

Funga Nordica, 2nd edition 2018

Soppplansje I og II (sett)

Medlemspris: Kr 150

Ordinær pris: Kr 200

Sopp-plansjene er flotte på veggen og fine som gaver til gode hjelpere. Selges i sett på 2 forskjellige plansjer i A2-format. Porto kommer i tillegg.

Sopp-plansje I og II - Tilbud på 10 sett

Medlemspris: Kr 1000

Ordinær pris: Kr

Sopp-plansjene er flotte på veggen og fine som gaver til gode hjelpere. To forskjellige plansjer i A2-format, flotte på veggen. Dette er supertilbudet for dere som trenger gaver både privat og på vegne av foreningen. Porto kommer i tillegg.

AGARICA mykologisk tidsskrift

Medlemspris: Kr 200

Ordinær pris: Kr 250

Kjøp siste utgave av Agarica! AGARICA er vårt mykologiske tidsskrift. Det kommer en gang i året. Her publiserer vi fagfellevurderte originalartikler innen alle aspekter av mykologi. Det kan være forskningsartikler, oversiktsartikler og korte forskningsartikler, i tillegg til notiser og bokanmeldelser. AGARICA inneholder bidrag på norsk, svensk, dansk og engelsk. Enkeltutgaver koster kr 200,- for medlemmer, kr 250,- for ikke-medlemmer og kr 350,- for institusjoner. Det legges på kr 100,- i porto og betalings-omkostninger for abonnenter med adresse i utlandet. Ønsker du å abonnere på AGARICA? Send melding til post@soppognyttevekster.no eller ring 922 66 276.

Sopp og nyttevekster - nyeste utgave

Medlemspris: Kr 100

Ordinær pris: Kr 100

Tidsskriftet Sopp og nyttevekster kommer med fire nummer i året og sendes gratis til alle medlemmer. Her kan du lese reportasjer og fagartikler om alt fra forskning til portrett-intervjuer og tips om gode oppskrifter. Vi legger vekt på at stoffet skal være aktuelt og lesverdig for flest mulig av medlemmene våre. Om du ønsker eldre utgaver, selger vi også dem, så langt beholdningen rekker. Porto kommer i tillegg.

Postkort 10 sett á 4 kort

Medlemspris: Kr 250

Ordinær pris: Kr 350

Kort med fire forskjellige soppmotiv (ill.: Inger Anne Lysebråte/Hedvig W. Østern). Selges i pakker á 10 sett, i alt 40 postkort. Pris 250 kroner inkl. porto for medlemmer.

10 matsopper - eske med 10 stk

Medlemspris: Kr 690

Ordinær pris: Kr

Denne hendige soppboka med vannavstøtende sider og spiralinnbinding får enkelt plass i lomma. Boka beskriver ti sikre norske matsopper. Boka gir veiledning om typiske vekstplasser for de ti soppene, samt oppslag og beskrivelser av forvekslingssopper. I tillegg får du gode råd om sanking, rensing og viderebehandling. Dette er en fin salgsartikkel eller gave til medlemmer og hjelpere. Vi selger boken kun i hendige esker á 10 stk. Porto kommer i tillegg.

Den lille boken om bær - eske med 10 stk.

Medlemspris: Kr 690

Ordinær pris: Kr

Den lille boken om bær er en praktisk feltbok med beskrivelse av over 20 spiselige bær du kan sanke i myr og mark, i skogen og på fjellet. Alle er naturtro illustrert med både blomst og bær - og har en faktatekst med kjennetegn, voksested, sanketid og bruk, samt forvekslingsarter. I tillegg er det gjort plass til smakløse og giftige bær slik at disse kan unngås. Boka gir også tips og råd om hvor du har lov å plukke og om konservering og bruk av fangsten. Dette er en fin salgsartikkel eller gave til medlemmer og hjelpere. Vi selger boken kun i hendige esker á 10 stk. Porto kommer i tillegg.

Spiselige ville vekster - eske med 10 stk.

Medlemspris: Kr 690

Ordinær pris: Kr

I denne hendige lommeguiden presenteres mer enn 40 spiselige planter du kan sanke fra naturens spiskammer. Alle er naturtro illustrert og har en faktatekst med kjennetegn, voksested, sanketid, hvilke deler av planten du kan bruke og hvordan du kan bruke den. I tillegg er det gjort plass til forvekslingsarter og giftige arter slik at disse kan unngås. Boka gir også tips og råd om hvor du har lov å plukke og konservering og bruk av fangsten. Dette er en fin salgsartikkel eller gave til medlemmer og hjelpere. Vi selger boken kun i hendige esker á 10 stk. Porto kommer i tillegg.

Norske soppnavn 4. utgave (2011)

Medlemspris: Kr 100

Ordinær pris: Kr 150

Selv om alt nå finnes på nettet, så er dette en hendig og helt nødvendig bok for deg som er litt mer interessert i sopp enn hvordan den smaker. Norske soppnavn lister opp alle arter alfabetisk både med norske og vitenskapelige navn. Du trenger en slik oversikt når du ellers går deg bort i internettets kikkhull-verden. Porto kommer i tillegg.

Bestill produkter


Pris

Totalt: Kr 0

Porto kommer i tillegg