CEMM-kongressen 2024 i Valencia, Spania

Praktisk info

Fra: 27.10.2024

Til: 02.11.2024 02:00

Adresse: Benicàssim, Spania

Forening: NSNF

Region: Landsdekkende

Antall ledige plasser: -2

Pris fra: kr

Ledere

Bestill / Meld på

Ved å melde deg på godtar du at vi lagrer mailadressen din og kan bruke den til å sende deg nyhetsbrev. Dette abonnementet kan du avslutte når du vil. Se også vår personvernserklæring

Meld interessen for å bli med på en spennende mykologi-tur!

NSNF er medlem av CEMM – Den Europeiske Føderasjonen for Middelhavsmykologi.  Årets CEMM-kongress er lagt til Valencia i Spania, nærmere bestemt den lille byen Benicàssim, 12 km fra Castellón og 75 km fra Valencia, som er nærmeste flyplass.

Innsamlingen er lagt til tre nasjonalparker: Sierra de Espadán, Desierto de las Palmas og Penyagolosa.  Man trenger ikke leiebil under konferansen,  all transport til lokalitetene er organisert med buss av arrangøren.

Kongressen er en uke lang og tidspunktet søndag 27.10 til fredag 2.11 passer bra for dere som vil ha med den norske soppsesongen først!

Som vanlig vil en gruppe fra NSNF dra ned. Vi kommer ikke til organisere noe felles reise, men styreleder Steinar Weseth vil være kontaktperson for dere som vurderer å bli med. Meld deg på arrangementet her, det er helt uten forpliktelser. Men du vil få oppfølging av Steinar og bestemme deg etterhvert.

Det eneste du må passe på er å eventuelt melde deg på arrangementet innen fristen 15. juli.

Her kan du lese om arrangementet. Velg flagg for språk.

Her er lenken til påmeldingen. Den er flerspråklig.

 

NB:  CEMMs sekretær Annie Crosnier melder om problemer med å fylle ut påmeldingsskjemaet på nett.  Hun har derfor laget en separat PDF for at det skal være lettere.  Her er pdf av påmeldingsskjemaet.