Håndplukk – bærekraftig sanking

Foto: Kristin H.R. Nielsen

Praktisk info

Dato: 11.03.21

Tidspunkt: 20:00 - 21:00

Forening: NSNF

Region: Landsdekkende

Pris fra: Gratis

Ledere

Bestill

Nettforedrag med Kristin Helene Randulff Nielsen

Er du opptatt av respekt for mat, natur og bærekraftig sanking?  Da er dette et nettforedrag for deg.  Kristin ga ut i 2018  boken Håndplukk sammen med Magnus Slagsvold Støre. Kristin og Magnus har begge den samme filosofien og respekten for naturen. Ved å ta bedre vare på den – og spise den – blir vi i større grad en del av den. Nå er Håndplukk ute i ny pocketutgave, sånn at du kan ligge i matblomsterenga og lese. Ingen dårlig plan for mai og juni!

I nettforedraget vil Kristin utdype og forklare Håndplukk-filosofien og svare på spørsmål fra dere.

Kristin var på PechaKucha i 2019 som en del av spesialprogrammet til Oslo europeisk miljøhovedstad.  Her kan du se presentasjonen hennes.    Les denne fine artikkelen om hvordan Kristin jobber. Følg Kristin på instagram

Hvis du ønsker en signert utgave av Håndplukk kan du sende en mail til Kristin på handplukk@gmail.com

Om møtet:

Møtet vil bli arrangert i videokonferanseprogrammet Zoom.  Lenken finner du nederst her, pluss at du får tilsendt lenken i e-posten med bekreftelsen på at du har fått plass på foredraget.  I tillegg sender vi ute en påminnelse dagen før selve foredraget.  Har du ikke fått påloggings-informasjon, sjekk først søppelposten din og så ta kontakt med møteleder på den oppgitte mailadressen.

Zoom fungerer i alle nettlesere.  Med direktelenken kan du logge rett inn gjennom nettleseren din. Du kan laste ned programmet til maskinen din,  det er gratis. Det finnes også en app for mobiltelefonen. Du finner appen på Google Play eller Appstore.  For de fleste går det glatt å komme seg på Zoom.  Men om det skulle butte, så har vi laget en kort introduksjon (7 min) som går gjennom pålogging og hvilke knapper du har å spille på mens du er inne i møtet.

Møtet begynner presis.  Vi regner med å holde på cirka en time.  Det blir ikke gjort opptak for senere visning.

PS! Pass på å skrive inn e-postadressen din riktig. Vi har lagt merke til at vi har fått en del e-poster i retur fordi adressen er feil.

Lenke for direkte pålogging:

https://zoom.us/j/95797037968?pwd=R2J6WjhZMWZ3OEdVVjBEZUJwbFJWZz09

ID og passord for innlogging:

Meeting ID: 957 9703 7968

Passcode: 627721