KARTLEGGINGSSAMLING I BJØRKELANGEN

Praktisk info

Fra: 08.08.2024 16:00

Til: 11.08.2024 13:30

Adresse: Haneborgveien 32, 1940 Bjørkelangen, Norge

Forening: NSNF

Region: Innlandet

Påmelding

NB! Påmelding hos Sabima

KARTLEGGINGSSAMLING I BJØRKELANGEN

Sabima, Norsk Botanisk Forening, BirdLife, Norsk Zoologisk Forening, Norsk entomologisk forening og SABICAS ønsker velkommen til felles kartleggingssamling i Bjørkelangen.

Etter suksessen vi hadde med klartleggingssamlingen i Ørje tilbake i 2022, returnerer vi år tilbake til Haldenvassdraget, men denne gangen setter vi kursen lenger nordover – til Bjørkelangen, i Aurskog-Høland! 

Bjørkelangen byr på spennende og variert natur, med blant annet store myrområder, vassdrag, gammelbarskog og mye mer – her er det med andre ord noe for enhver smak!  

Her er alle naturinteresserte velkomne – både nybegynnere, studenter og erfarne kartleggere. På samlingen vil vi kartlegge og artsbestemme arter med feltbøker og stereolupe/mikroskop, samt registrere funnene i Artsobservasjoner. Det vil også holdes lærerike og inspirerende foredrag, og du vil få møte andre naturinteresserte fra ulike foreninger. Samlingen er åpen for alle med interesse innen artskartlegging, både studenter, nybegynnere og erfarne kartleggere.

Bli med på en spennende og lærerik helg! 

Les mer om programmet her: Kartleggingssamling Bjørkelangen 2024_invitasjon

Meld deg på her.

Påmeldingsfrist søndag 23. juni klokka 23:59

Praktisk informasjon

  • Samlingen starter torsdag kl.16:00 og avsluttes kl.13:30 på søndag.
  • Overnatting på Kjelle Videregående skole, i Bjørkelangen
  • Det er plass til 30 deltagere 

Sabima er partner i forskningsprosjektet SABICAS, som er medarrangør av samlingen.
Dette forskningsprosjektet går på å utvikle naturbaserte løsninger som skal sikre at forvaltningen av norske vassdrag både bidrar til å sikre artsmangfold og samtidig bidrar til klimatilpasning.

Fellestur
Bli med ut og kartlegg arter! Hvert år arrangerer Sabima i samarbeid med Norsk entomologisk foreningNorsk Zoologisk ForeningNorsk Botanisk Forening og Norges sopp- og nyttevekstforbund tverrfaglige kartleggingsturer. Turene er både sosiale og lærerrike, og passer for alle med stor naturinteresse. Fellesturene bidrar til å øke kunnskapen om naturmangfoldet og styrke kartleggingsmiljøene. Les mer om fellesturene her. 

Spørsmål til arrangementet? Ta kontakt:

MIKAELA OLSEN

Økolog

E-post:  mikaela.olsen@sabima.no

Telefon:  96603002