Planteprat på bærtur

Praktisk info

Dato: 29.09.22

Tidspunkt: 20:00 - 21:30

Forening: NSNF

Region: Landsdekkende

Antall ledige plasser: -1

Pris fra: Gratis

Arrangementet er stengt for påmelding

Planteprat om sanking i bærsesongen.

Planteprat er møteplassen for medlemmer med interesse for nyttevekster. Vi har hatt nettforedrag for deltakere på det digitale nyttevekstkyndigkurset siden mars 2022. Og nå åpner planteprat sine digitale møter for alle medlemmer med interesse for nyttevekster, uavhengig av hvor man bor. Planteprat er inspirert av Soppsnakk, som mange medlemmer allerede kjenner til. Og vi gleder oss til å få en digital møteplass for alle medlemmer som også ønsker å snakke om nyttevekster. Planteprat har egen facebookgruppe som åpnes for deltakere etter møtet.

På dette nettmøte «Planteprat på bærtur» kommer Cathrine fra Fru Johnsens sopp og nyttevekster til å vise bilder av noen av de mest kjente og flere mindre kjente arter med spiselige bær. Nyttevekstkoordinatoren Ingrid og Cathrine snakker om hvilke bær man kan sanke nå på høsten. Og litt om hvordan vi konserverer og bruker bær. Meld deg på og bli med torsdag 29 sept. kl 20:00- ca 21:30.

Link for å logge på møtet kommer på e-post til alle påmeldte. Dersom du ikke har Zoom, kan du laste det ned gratis fra Zoom.us.

Velkommen til hyggelig planteprat!

 

 

Kvadratisk

Oppmøtedetaljer

Digitalt møte på zoom. Link kommer på e-post.