Tang og tare i hverdagsmaten

Foto: Ting med Tang AS

Praktisk info

Dato: 25.02.21

Tidspunkt: 20:00 - 21:00

Forening: NSNF

Region: Landsdekkende

Antall ledige plasser: 22

Pris fra: Gratis

Ledere

Arrangementet er allerede ferdig

Nettforedrag med Anne-Lise og Bjørn Viken fra Ting med Tang

Anne-Lise og Bjørn fra Ting med Tang vil presentere vår nye brosjyre «Tang og tare i hverdagsmaten» som de har laget for oss.  Her lærer du det grunnleggende du trenger å vite for å prøve ut tang i maten, både om de forskjellige artene og om hvordan du sanker og tar vare på fangsten.

Ting med Tang  har base på Engelsviken i Østfold.  Her henter de råvarene rett utenfor døra: Sagtang, blæretang, grisetang, sukkertare, butare, fingertare, krusflik, grisetangdokke, søl, tarmgrønske og havsalat.  Lær deg navnene med en gang.  Dette finner du selv på de feste steder langs kysten vår.

Her kan du sjekke ut brosjyren på forhånd.  Du finner også masse spennende om mat i fjæra på tangweben på hjemmesiden til Ting med Tang.

Om møtet:

Møtet vil bli arrangert i videokonferanseprogrammet Zoom.  Lenken finner du nederst her, pluss at du får tilsendt lenken i e-posten med bekreftelsen på at du har fått plass på foredraget.  I tillegg sender vi ute en påminnelse dagen før selve foredraget.  Har du ikke fått påloggings-informasjon, sjekk først søppelposten din og så ta kontakt med møteleder på den oppgitte mailadressen.

Zoom fungerer i alle nettlesere.  Med direktelenken kan du logge rett inn gjennom nettleseren din. Du kan laste ned programmet til maskinen din,  det er gratis. Det finnes også en app for mobiltelefonen. Du finner appen på Google Play eller Appstore.  For de fleste går det glatt å komme seg på Zoom.  Men om det skulle butte, så har vi laget en kort introduksjon (7 min) som går gjennom pålogging og hvilke knapper du har å spille på mens du er inne i møtet.

Møtet begynner presis.  Vi regner med å holde på cirka en time.  Det blir ikke gjort opptak for senere visning.

PS! Pass på å skrive inn e-postadressen din riktig. Vi har lagt merke til at vi har fått en del e-poster i retur fordi adressen er feil.

Lenke for direkte pålogging:

https://zoom.us/j/95954828283?pwd=NkRITlVzUDhrYlRQbXNvOUN5VEFNQT09

ID og passord for innlogging:

Meeting ID: 959 5482 8283

Passcode: 181418