Workshop – tang, tare, kraft og fermentering (Oslo)

Foto: Northern Company

Praktisk info

Dato: 18.01.22

Tidspunkt: 17:00 - 21:00

Adresse: Gøteborggata 27B, 0566 Oslo, Norge

Forening: NSNF

Region: Oslo, Asker og Bærum

Antall ledige plasser: -1

Pris fra: 600 kr

Ledere

Arrangementet er allerede ferdig

Bli med Zoe Christiansen fra Northern Company på å bruke tang og tare når du fermenterer grønnsaker og hvordan du lager suppekraft.  Det blir en kveld for inspirasjon og prøvesmaking der du selv deltar i arbeidet.   Workshopen består av fire trinn: 

1) Smake: Vi servere sesongens hjemmelagde suppe, surdeigsbrød med trøffeltangsmør og pickles. Vi snakker litt om suppekraft laget fra bunnen og vi tester en rekke fermenterte småretter.

2) Demo: Vi viser hvordan man fermenterer østerssopp og remtang sammen med ulike krydderier. Intro til sesongens råvarer og ulike fermenteringsteknikker.

3) Workshop: Alle får en hands-on enkel innføring i fermenteringsteknikker for grønnsaker, bær og frukt. Vi lager en enkel krydret kålfermentering som man kan ta med hjem.

4) Samling og samtale/oppskrifter/spørsmål.

 

Tid:  Tirsdag 18.1.22  kl 17-21:   

Sted:  Gøteborggt 27B, 0655  Oslo

Antall deltakere:   Maks 12

Pris:   kr 600,- for medlemmer av OOSN, Romerike og Follo,  kr 750,- for medlemmer i andre NSNF-foreninger.

 

Kontaktperson:

Zoe Christiansen – 920 41 827 – zoe@northerncompany.no