OBS! Er du medlem?

For å få medlemspris, må du være
Foreningene kan bestille på e-post til post@soppognyttevekster.no

Irene Karlsen: Vanlige nyttevekster

Ordinær pris: 400kr

Irene Karlsen er en av drivkreftene i Miraculix sopp- og nyttevekstforening i Finnmark. I denne boka gir hun oss anledning til å stifte nærmere bekjentskap med våre vanligste nyttevekster. Tro, overtro og kjerringråd får brynet seg mot dagens viten. Tidligere tiders bruk må tåle den moderne ganes kresenhet og kunne tilpasses vår travle hverdag. I boka får du tips og enkle oppskrifter på hvordan vi kan bruke ulike nyttevekster til mat og drikke, hud- og hårpleie, og mot plagsomme små hverdagsplager. Vi kan tilby et lite opplag i vår butikk. Kr. 300 for medlemmer. Porto kommer i tillegg.

4 på lager

Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Boka gir oss et nærmere bekjentskap med våre vanligste nyttevekster. Tro, overtro og kjerringråd får brynet seg mot dagens viten. Tidligere tiders bruk må tåle moderne kresenhet og kunne tilpasses en travel hverdag. I boka får du tips og enkle oppskrifter på hvordan du kan bruke ulike nyttevekster til mat og drikke, hud- og hårpleie, og mot diverse småplager.

Irene Karlsen er cand.real med hovedfag i biokjemi. Hun har i flere tiår holdt kurs og foredrag om bruk av våre vanligste nyttevekster.