OBS! Er du medlem?

For å få medlemspris, må du være
Foreningene kan bestille på e-post til post@soppognyttevekster.no

Jul 2020: Vårfamilien

Medlemspris: 300kr

Ordinær pris: 350kr

Plukk studer spis + begge håndbøkene om nyttevekster, Spiselige ville vekster og Velsmakende ville vekster. Ordinær pris kr. 450, medlemspris kr. 350. Julepris 2020 kr. 300 for medlemmer, ellers 350.
Alle tilbud gjelder så langt lageret rekker. Ekspedisjon og frakt er ikke inkludert i disse prisene. Siste dag for bestilling er torsdag 17. desember.

Kategori:

Beskrivelse

Plukk! Studer! Spis!
Av Lene Johansen (tekst) og Elisabeth Moseng (illustrasjoner)

Grunnleggende kunnskap om sopp og nyttevekster, pakket inn på en måte som er egnet for barn. Denne boken gir kunnskap om naturtypene nærnatur, skog og strand. De blir introdusert for utvalgte nyttevekster og grunnleggende kunnskap om giftsopper og matsopper. Boken inneholder også et eget kapittel om hvordan dere kan bruke sopp og nyttevekster i turmaten. Et fint verktøy for at barna skal lære om din lidenskap.

To felthåndbøker av Anna-Elise Torkelsen (tekst) og Hermod Karlsen (illustrasjoner).
Velsmakende ville vekster er en praktisk feltbok som beskriver 40 spiselige ville vekster du kan sanke i naturen, til matpynt, krydder og te og med tips om innsamling. Du får kjennetegn, innholdsstoffer, sanketid og voksested og dessuten vite om det finnes giftige forvekslingsarter.

I den hendige lommeguiden Spiselige ville vekster presenteres mer enn 40 spiselige planter du kan sanke fra naturens spiskammer. Alle er naturtro illustrert og har en faktatekst med kjennetegn, voksested, sanketid, hvilke deler av planten du kan bruke og hvordan du kan bruke den. I tillegg er det gjort plass til forvekslingsarter og giftige arter slik at disse kan unngås. Boka gir også tips og råd om hvor du har lov å plukke og konservering og bruk av fangsten.