OBS! Er du medlem?

For å få medlemspris, må du være
Foreningene kan bestille på e-post til post@soppognyttevekster.no

Jul 2020: Veslekokken

Medlemspris: 500kr

Ordinær pris: 650kr

Plukk studer spis (2019) og SpiSopp (2020). Ordinær pris kr. 800, medlemspris kr. 640. Julepris 2020 kr. 500 for medlemmer, ellers 650.

Alle tilbud gjelder så langt lageret rekker. Ekspedisjon og frakt er ikke inkludert i disse prisene. Siste dag for bestilling er torsdag 17. desember.

Kategori:

Beskrivelse

SpiSopp. 200 sopper du må smake før du dør.
Av Pål Karlsen og Tommy Østhagen

Liker du sopp? Vil du lage mer soppmat? Denne helt nye boken viser deg hvordan du kan ta i bruk soppens rike verden av farger, former og fine smaker på måter du aldri før har tenkt. Sopp på kjøkkenet er mye mer enn stuing og stekte kantareller. verden av farger, former og fine smaker på måter du aldri før har tenkt. Innbundet, 480 sider.

Plukk! Studer! Spis!
Av Lene Johansen (tekst) og Elisabeth Moseng (illustrasjoner)

Grunnleggende kunnskap om sopp og nyttevekster, pakket inn på en måte som er egnet for barn. Denne boken gir kunnskap om naturtypene nærnatur, skog og strand. De blir introdusert for utvalgte nyttevekster og grunnleggende kunnskap om giftsopper og matsopper. Boken inneholder også et eget kapittel om hvordan dere kan bruke sopp og nyttevekster i turmaten. Et fint verktøy for at barna skal lære om din lidenskap.