OBS! Er du medlem?

For å få medlemspris, må du være
Foreningene kan bestille på e-post til post@soppognyttevekster.no

Jul 2020: Voksenkokken

Medlemspris: 500kr

Ordinær pris: 650kr

Østhagen og Karlsens SpiSopp (2020) og Scheens Sopp: Plukk og bruk (2018) til spesialpris. Ordinær pris kr. 750, medlemspris kr. 630. Julepris 2020 kr. 500 for medlemmer, ellers 650.

Alle tilbud gjelder så langt lageret rekker. Ekspedisjon og frakt er ikke inkludert i disse prisene. Siste dag for bestilling er torsdag 17. desember.

Kategori:

Beskrivelse

SpiSopp. 200 sopper du må smake før du dør.
Av Pål Karlsen og Tommy Østhagen

Liker du sopp? Vil du lage mer soppmat? Denne helt nye boken viser deg hvordan du kan ta i bruk soppens rike verden av farger, former og fine smaker på måter du aldri før har tenkt. Sopp på kjøkkenet er mye mer enn stuing og stekte kantareller. verden av farger, former og fine smaker på måter du aldri før har tenkt. Innbundet, 480 sider.

Sopp – plukk og bruk
Av Anne Elisabeth Scheen

Fra anmeldelsen i Sopp og nyttevekster 3-2018: «Debutforfatteren Anne Elisabeth Scheen har lykkes med å lage en god soppbok for nybegynnere. Boken har et moderne visuelt inntrykk og presenterer stoffet på en pedagogisk og ryddig måte. Hun gir leserne den informasjonen som vi ønsker de skal ha med seg i skogen. I tillegg får leserne informasjon om hva de kan og bør gjøre med soppen når de kommer hjem fra skogen. Dette er en bok jeg kommer til å anbefale nybegynnere.» Boken er rikt illustrert og svært innbydende. Innbundet, 136 sider.