Plukk! Studér! Spis! kurs for barn | Norges sopp- og nyttevekstforbund

Plukk! Studér! Spis! kurs for barn

Norges sopp- og nyttevekstforbund satser på barn og barnefamilier gjennom kursopplegget Plukk! Studér! Spis! Vi arrangerer fysiske kurs, og eget nettkurs, som begge bygger på boken Plukk! Studér! Spis!

Våre tuledere holder familiekurs rundt omkring i landet, der dere melder dere på som familie – enten dere er to, eller storfamilie på 10. Vi ønsker at barn og voksne skal lære sammen på våre kurs, om du er besteforelder, forelder, nabo, tante eller onkel. Følg med i kalenderen for å se om vi har kurs i nærheten av deg!

På kurs vil dere lære mer om naturen der dere bor og bli introdusert for utvalgte spiselige planter, tang eller sopp. Vi viser også hvordan dere kan bruke dette til å lage mat utendørs.

Skoler og barnehager finner mange spennende aktiviteter og ressurser under fanen barnehage og skole. I nettbutikken får de også gratis tilgang til nettkurset, og pakketilbud på bøkene.

Du finner mer informasjon, ressurser og kalender på https://plukkstuderspis.soppognyttevekster.no/

Følg oss gjerne også på Facebook og Instagram for å se når det kommer nye kurs.

Har du spørsmål eller savner turer i ditt område? Send en e-post til pss@soppognyttevekster.no, så skal vi se hva vi kan gjøre!

Vi håper å se dere på sanketur!