Helsefremmende planter i Norge

Praktisk info

Dato: 18.03.21

Tidspunkt: 20:00 - 21:00

Forening: NSNF

Region: Landsdekkende

Antall ledige plasser: 180

Pris fra: Gratis

Ledere

Arrangementet er stengt for påmelding

Nettforedrag med Mari Jerstad

Hva vet folk om helsefremmende planter i Norge? Mari Jerstad er aktuell med en liten studie utført på bygda i Vestland. Hun snakket med folk om hvordan planter forstås og hvordan kunnskap om verdifulle planter ble formidlet helt inn i dagens samfunn. Mari starter med en liten innledning, så forteller hun om studiet og funnene. Etter foredraget får du mulighet til å spørre om det du lurer på  omkring helsefremmende planter i samtids-Norge.

Mari har vært opptatt av urte- og folkemedisin hele livet.  Hun er utdannet økologisk agronom,  har en bachelor i vestlig urtemedisin og fullførte nettopp en master i etnobotanikk på  Universitetet i Oslo.  Mari er også en aktiv formidler som programleder på podkast- og radioprogrammet «Ugress» ved RadiOrakel.  Les mer om Maris prosjekter og arbeid på hennes nettside Marikåpe.

Om møtet:

Møtet vil bli arrangert i videokonferanseprogrammet Zoom.  Lenken finner du nederst her, pluss at du får tilsendt lenken i e-posten med bekreftelsen på at du har fått plass på foredraget.  I tillegg sender vi ute en påminnelse dagen før selve foredraget.  Har du ikke fått påloggings-informasjon, sjekk først søppelposten din og så ta kontakt med møteleder på den oppgitte mailadressen.

Zoom fungerer i alle nettlesere.  Med direktelenken kan du logge rett inn gjennom nettleseren din. Du kan laste ned programmet til maskinen din,  det er gratis. Det finnes også en app for mobiltelefonen. Du finner appen på Google Play eller Appstore.  For de fleste går det glatt å komme seg på Zoom.  Men om det skulle butte, så har vi laget en kort introduksjon (7 min.) som går gjennom pålogging og hvilke knapper du har å spille på mens du er inne i møtet.

Møtet begynner presis.  Vi regner med å holde på cirka en time.  Det blir ikke gjort opptak for senere visning.

PS! Pass på å skrive inn e-postadressen din riktig. Vi har lagt merke til at vi har fått en del e-poster i retur fordi adressen er feil.

Lenke for direkte pålogging:

https://zoom.us/j/92895191580?pwd=MWdQRzRpZEN1RFhpOXA4QXZXNW83Zz09

ID og passord for innlogging:

Meeting ID: 928 9519 1580

Passcode: 720656