Lær å tegne sopp med Åshild

Praktisk info

Fra: 13.04.2021 19:00

Til: 04.05.2021 21:00

Forening: NSNF

Region: Landsdekkende

Antall ledige plasser: 2

Pris fra: 500 kr

Ledere

Åshild Løvås Borgersen

90263494

ashildbo@gmail.com

Bestill

Fire kvelder - fire temaer

Sopptegning har truffet en nerve!  Før jul fulgte nesten 100 seere et nettforedrag med Åshild Løvås Borgersen der hun forklarte og demonstrerte hvordan man tegner sopp. Kurset på nyåret ble fullt på få dager!  Derfor setter vi opp et nytt kurs etter påske slik at flere kan få muligheten til å lære disse fascinerende teknikkene.

Kurset er nettbasert.  Dere møtes på Zoom der dere diskuterer skissene deres og Åshild forklarer og kommenterer.  Slik er opplegget:

  • Kurset går over fire tirsdagskvelder, hver kveld kl. 19-21
  • Datoene er 13/4, 20/4, 27/4 og 4/5
  • Hver kveld demonstrerer Åshild et nytt tema (se under)
  • I forkant av kursdagen sender du inn dine egne skisser til Åshild, slik at hun kan vise og kommentere, aller helst sånn at alle kan høre og delta i samtalen.

 

Kveld 1: Doodletegning

Vi tegner en ny doodle sammen med blyant først, så penn og deretter fargelegger med promarkers (tusj)

Kveld 2: Skyggelegging

Vi begynner med tilbakemeldinger på innsendte doodle-tegninger. Deretter tegner vi noen parasollsopper og evt. andre sopper med blyant og skyggelegger med forskjellige blyanter, samt kanskje bruker penn litt.

Kveld 3: Tegneseriesopp

Vi begynner med tilbakemeldinger på innsendte tegninger fra skyggeleggingskveld. Deretter tegner vi noen av de kjente pensumsoppene i tegneseriestil og fargelegger med fargestifter.

Kveld 4: Dot-tegning

Vi begynner med tilbakemeldinger på innsendte tegneseriesopper. Deretter tegner vi sopp i dot- tegnestil med penn og deretter kombinerer stiler vi har lært ved på skyggelegge både med blyant og fargestift, og bruker tusj.

Åshild har et to-kamera-oppsett i sitt «klasserom».   Det betyr at dere kan se og høre henne samtidig som dere ser hva hun tegner.

Kun 10 deltakere.  Prisen er kr 500 for medlemmer og 700 for ikke-medlemmer.  Du må selv dekke egne tegnesaker og annet privat materiell.