Lær å tegne sopp

Foto: Åshild Løvås Borgersen

Praktisk info

Dato: 10.12.20

Tidspunkt: 20:00 - 21:00

Forening: NSNF

Region: Landsdekkende

Antall ledige plasser: 40

Pris fra: Gratis

Påmelding

Nettforedrag med Åshild Løvås Borgersen

Bor det en liten kunstner i deg, som kjemper om oppmerksomheten med sopp-interessen?  Dette nettforedraget kan hjelpe deg å forene disse sidene av deg.  Sopp er vakket og et yndet motiv, men her vil du ikke lære det naturalistiske.  Åshild jobber med en stil som kalles «doodling» eller «drodling» der hun setter sammen mange enkeltmotiver til en kollasj.  Det blir en skikkelig fargesprakende bilde til slutt.   Doodling er en flott tilnærming til tegning fordi at her er det like mye evnen til å kombinere mange motiver som selve tegnestreken som teller.

Nettforedraget holdes av Åshild Borgersen. Hun er nyutdannet soppkontrollør fra i høst og har vært styremedlem i Trondheim sopp- og nyttevekstforening.  Nå er hun bosatt på Frøya der hun jobber som frilanskunstner og lærer i friluftslivfag.   Åshild er også i gang med å lage design til en serie T-skjorter til NSNF og foreningene, som vi skal få klart i løpet av vinteren.

Vi vurderer også å sette i gang med et tegnekurs på nett sammen med Åshild.  Dette vil bli organisert som en workshop der man møtes og vurderer hverandres tegninger under ledelse av Åshild.  Hvis du er interessert i få mer info om dette, så send en mail til post@soppognyttevekster.no

Åshilds nettside

Åshild på Instagram

Åshild på Facebook

Om møtet:

Møtet vil bli arrangert i videokonferanseprogrammet Zoom. Informasjon om hvordan du logger deg på vil bli sendt ut tre timer før møtestart. Har du ikke fått påloggings-informasjon, sjekk først søppelposten din og så ta kontakt med møteleder på den oppgitte mailadressen.

Zoom fungerer i alle nettlesere.  Du kan laste ned programmet til maskinen din,  det er gratis. Du får også tilbud om å logge inn gjennom nettleseren din.  Det finnes også en app for mobiltelefonen. Du finner appen på Google Play eller Appstore.   For de fleste går det glatt å komme seg på Zoom.  Men om det skulle butte, så har vi laget en kort introduksjon (7 min) som går gjennom pålogging og hvilke knapper du har å spille på mens du er inne i møtet.

Møtet begynner presis.  Vi regner med å holde på cirka en time.

PS! Pass på å skrive inn e-postadressen din riktig. Vi har lagt merke til at vi har fått en del e-poster i retur fordi adressen er feil.