Medlemskveld og VST-vorspiel på Rampen bar

Praktisk info

Dato: 10.02.23

Tidspunkt: 18:00 - 23:59

Adresse: Schweigaards gate 34C, Oslo, Norge

Forening: NSNF

Region: Landsdekkende

Pris fra: 150 kr

Ledere

Arrangementet er stengt for påmelding

Filmer, mat og prat!

Vi inviterer til en ny medlemskveld på Rampen bar,  denne gangen i samarbeid med NSNF og Vintersopptreffet 2023.  Det blir filmer,  mat og prat,  akkurat i den miksen du selv ønsker.  Filmene vises inne i salen og der serveres også maten.  De som bare vil prate kan henge bakerst i salen eller sitte i baren.   Vi håper på godt fremmøte og god stemning!

Slik blir kvelden:

18:00-19:00:  Maten er servert. På menyen står en krydret, varmende rød vintersuppe  av røde og oransje rotfrukter, servert med surdeigsbrød,  to typer hummus og fermenterte pickles.  Du serverer deg selv fra gryten.

18:30: Filmvisning:  Samlerne og jeg  (Agnes Varda, Frankrike 2000, 82 min)

Hva tar vi vare på og hva kaster vi? Og hva skjer med det vi som samfunn etterlater? I dette personlige portrettet skildrer Agnés Varda dem som finner verdi i det som andre ikke vil ha.  Filmen har fransk dialog og engelske undertekster.   Kort innledning ved Live Kydland Torvund fra NSNF.

20:00:  Filmvisning: Know your mushrooms (Ron Mann, USA 2008, 74 min)

Dette er en underholdene og hemningsløs dokumentarfilm fra den kjente Telluride Mushroom Festival, som arrangeres hvert år langt oppe i fjellene i Colorado, USA.  Filmen kombinerer dokumentaropptak med animasjon og arkivmateriale rundt soppens mange ansikter og sammen med et ny-psykedelisk lydspor av The Flaming Lips kan du bare lene deg tilbake og bli med på reisen.

Pris:  250 kr – medlemmer (inkluderer mat)

Pris: 150 kr – deltakere/ Vintersopptreffet (inkluderer mat)

 

 

Oppmøtedetaljer

Finn fram til Rampen også via facebook. https://www.facebook.com/rampenoslo/