Planteprat: Fermentering av ville vekster med Eimealt

Praktisk info

Dato: 05.12.24

Tidspunkt: 20:00 - 21:00

Forening: NSNF

Region: Landsdekkende

Antall ledige plasser: 413

Pris fra: Gratis

Arrangementet er stengt for påmelding

Fermentering av ville vekster med Eimealt

Planteprat får besøk av May Tone fra Eimealt som skal gjøre oss litt klokere på hvordan vi kan benytte ville vekster til fermentering med utgangspunkt i surkål.
Hun har et stort fokus på at mat både skal smake godt og gjøre godt.

 

Eimealt er en liten bedrift som produserer upasteurisert kimchi, sauerkraut og kombucha i Stavanger øst.
I tråd med eldgamle konserveringstradisjoner lager de naturlig mat med naturlige råvarer. De fermenterer og ønsker levende melkesyrebakteriene hjertelig velkommen i produktene sine slik at de kan leve videre i magen og tarmene til kundene der de sørger for et større bakteriemangfold med alle de helsefordelene det gir.

Plateprat er gratis for alle medlemmer i Norges sopp- og nyttevekstforbund. Ikke-medlemmer betaler 50,- for å delta på nettforedrag.

Meld deg på før 5 desember kl 12.

Link til foredraget kommer på e-post til alle påmeldte, samme dag som foredraget går. Er påmeldingen ok, får man en ordrebekreftelse på e-post like etter påmelding.

Velkommen på nettforedrag.

 

Oppmøtedetaljer

Planteprat nettforedrag: Fermentering av ville vekster med Eimealt