Soppsnakk – spiselige slørsopper og andre slørsopper

Praktisk info

Dato: 04.03.25

Tidspunkt: 19:00 - 20:30

Forening: NSNF

Region: Landsdekkende

Antall ledige plasser: 5

Pris fra: Gratis

Ledere

Arrangementet er stengt for påmelding

Fordypning i spennende sopptema

Denne kvelden skal vi prøve å lære hvordan vi kan skille de spiselige slørsoppene fra alle de andre. Vi får hjelp av Anders K. Wollan frå Naturhistorisk museum som var med på slørsoppmiddagen i Abels tårn på NRK radio.

Er du ekstra interessert i temaet anbefaler vi utgave nr 2 av tidsskriftet vårt Funga. Du får det i posten om du blir abonnent:

Funga – medlem

Funga – ikke-medlem

Funga – løssalg

Om Soppsnakk
Vi møtes digital den første tirsdagen i måneden for å lære mer om sopp.

Roger Andersen og Pernille Næss fra Tromsø sopp- og nyttevekstforening, velger ut et spennende sopptema som vi fordyper oss i. Noen ganger med gjester.

Meld deg på her nettsider for å få tilsendt zoom-link i forkant av arrangementet.

E-post med link blir sendt ut mandag før arrangement, og en ekstra gang til de siste påmeldte og som påminnelse på tirsdagen.

Det er lurt å laste ned Zoom i forkant for å være sikker på at alt fungere som det skal.

Episodene blir dessverre ikke tatt opp.

Gratis for medlemmer, og kr 50 for ikke-medlemmer. Meld deg inn her: https://soppognyttevekster.no/medlemskap

 

Kommende Soppsnakk

1. april: Fargesopper

6. mai: Normlisteendringer