Soppsnakk – spiselige slørsopper og andre slørsopper

Praktisk info
Dato: 04.03.25
Tidspunkt: 19:00 - 20:30
Forening: NSNF
Region: Landsdekkende
Antall ledige plasser: 5
Pris fra: Gratis
Ledere
Arrangementet er stengt for påmelding
Fordypning i spennende sopptema
Denne kvelden skal vi prøve å lære hvordan vi kan skille de spiselige slørsoppene fra alle de andre. Vi får hjelp av Anders K. Wollan frå Naturhistorisk museum som var med på slørsoppmiddagen i Abels tårn på NRK radio.
Er du ekstra interessert i temaet anbefaler vi utgave nr 2 av tidsskriftet vårt Funga. Du får det i posten om du blir abonnent:
Om Soppsnakk
Vi møtes digital den første tirsdagen i måneden for å lære mer om sopp.
Roger Andersen og Pernille Næss fra Tromsø sopp- og nyttevekstforening, velger ut et spennende sopptema som vi fordyper oss i. Noen ganger med gjester.
Meld deg på her nettsider for å få tilsendt zoom-link i forkant av arrangementet.
E-post med link blir sendt ut mandag før arrangement, og en ekstra gang til de siste påmeldte og som påminnelse på tirsdagen.
Det er lurt å laste ned Zoom i forkant for å være sikker på at alt fungere som det skal.
Episodene blir dessverre ikke tatt opp.
Gratis for medlemmer, og kr 50 for ikke-medlemmer. Meld deg inn her: https://soppognyttevekster.no/medlemskap
Kommende Soppsnakk