Workshop om tang og tare i Engelsviken 29.-30. mars
Praktisk info
Fra: 29.03.2025 10:00
Til: 30.03.2025 15:00
Adresse: Ting med Tang AS, Moloveien, Engelsviken, Norge
Forening: NSNF
Region: Landsdekkende
Pris fra: 2000 kr
Bestill / Meld på
Ved å melde deg på godtar du at vi lagrer mailadressen din og kan bruke den til å sende deg nyhetsbrev. Dette abonnementet kan du avslutte når du vil. Se også vår personvernserklæringLær arter og hvordan de kan brukes på kjøkkenet
Vi gjentar denne workshopen for tredje år på rad. Tang og tare er i vinden og mange av våre medlemmer vil lære mer. Workshopen byr på en spennende helg med artskunnskap, sanking og matlaging med tang og tare, i samarbeid med våre gode venner i Ting med Tang på deres faste base i Engelsviken utenfor Fredrikstad. Engelsviken ligger halvannen time med bil fra Oslo og det er mulighet å reise dit med kollektiv transport.
Workshopen er delt opp i like deler artskunnskap, matlaging og sanketips. Du får du en god introduksjon til de mest vanlige tang- og tareartene og hvordan de skal sankes bærekraftig og hva du kan bruke dem til å kjøkkenet. Vi skal sanke og lage mat sammen, og opplegget passer både til dere som vil lære for egen del eller få et grunnlag for selv å holde kurs der dere bor. Dere får på siste dagen mulighet til å ta med tang og tare hjem.
Detaljert program kommer senere.
Bjørn og Anne-Lise Viken fra Ting med Tang står for det praktiske og faglige opplegget.
Pris og overnatting
Vi har leid to store leiligheter ytterst på brygga i Engelsviken i Moloveien 4. Workshopen vil foregå både i leilighetene, i kurslokaler på brygga og i Flåtavika 15 minutters gange unna. Det er god parkering rett ved kurslokalet og leilighetene.
Deltakelse med overnatting:
Medlem enkeltrom: 4000
Medlem dobbeltrom: 3500
Ikke-medlem enkeltrom: 4600
Ikke-medlem dobbeltrom: 4100
Deltakelse uten overnatting:
Medlem: 2000
Ikke-medlem: 2600
Oppmøtedetaljer
Kjør til Engelsviken brygge, det er lett å finne fram.