Workshop – tang, tare, kraft og fermentering (Oslo)

Praktisk info
Dato: 18.01.22
Tidspunkt: 17:00 - 21:00
Adresse: Gøteborggata 27B, 0566 Oslo, Norge
Forening: NSNF
Region: Landsdekkende
Pris fra: 600 kr
Ledere
Arrangementet er stengt for påmelding
Bli med Zoe Christiansen fra Northern Company på å bruke tang og tare når du fermenterer grønnsaker og hvordan du lager suppekraft. Det blir en kveld for inspirasjon og prøvesmaking der du selv deltar i arbeidet. Workshopen består av fire trinn:
1) Smake: Vi servere sesongens hjemmelagde suppe, surdeigsbrød med trøffeltangsmør og pickles. Vi snakker litt om suppekraft laget fra bunnen og vi tester en rekke fermenterte småretter.
2) Demo: Vi viser hvordan man fermenterer østerssopp og remtang sammen med ulike krydderier. Intro til sesongens råvarer og ulike fermenteringsteknikker.
3) Workshop: Alle får en hands-on enkel innføring i fermenteringsteknikker for grønnsaker, bær og frukt. Vi lager en enkel krydret kålfermentering som man kan ta med hjem.
4) Samling og samtale/oppskrifter/spørsmål.
Tid: Tirsdag 18.1.22 kl 17-21:
Sted: Gøteborggt 27B, 0655 Oslo
Antall deltakere: Maks 12
Pris: kr 600,- for medlemmer av OOSN, Romerike og Follo, kr 750,- for medlemmer i andre NSNF-foreninger.
Kontaktperson:
Zoe Christiansen – 920 41 827 – zoe@northerncompany.no
