OBS! Er du medlem?

For å få medlemspris, må du være
Foreningene kan bestille på e-post til post@soppognyttevekster.no

10pk – Plukk Studér Spis!

Ordinær pris: 499kr

Beskrivelse

Vi mener at Plukk! Studér! Spis! er et flott tilbud for barnehagene. Dere får derfor gratis tilgang til nettkurset! Men vi vet at mange også ønsker å ha støtte i en bok og har derfor et godt tilbud til barnehage-ansatte.  Dere får 10 bøker til medlemspris, pluss frakt.

Boken er rikt illustrert, og introduserer sopp og nyttevekster på en måte som er egnet for barn. Dere får kunnskap om enkeltarter, hvordan dere sanker dem, spennende fakta om naturen, beskrivelse av hva slags utstyr dere trenger og forslag til aktiviteter. Dere får en innføring i tang og tare, samt grunnleggende kunnskap om giftsopper og matsopper. Artene er fordelt på kapitler etter naturtypene nærnatur, skog og strand. Til sist er det et eget kapittel om hvordan dere kan bruke sopp og nyttevekster i turmaten.

Dette er et fint verktøy for å vende barnas oppmerksomhet mot naturen og artsmangfoldet som finnes der på en morsom og matnyttig måte. Barn elsker å sanke – og når de har funnet maten selv er de mer enn villige til å smake!

Trenger du faktura? 

Ved direktebestilling får du fakturakopi på mail. Trenger dere tilsendt faktura, send oss en epost til post@soppognyttevekster.no. Vi trenger disse opplysningene:

Navn på bestiller

E-postadressse

Mobiltelefon

Navn på barnehage

Postadressen

Postnummer og poststed 

Merk at om dere må ha elektronisk faktura (EHF) trenger vi organisasjonsnummer.