Beskrivelse
Spis mer grønt er en oppskriftsbok basert på mange av de ville vekstene fra Ravnebergs første bok, Sankeboka.
Vi har vært så heldige å fått dem signert av forfatter.
Denne boken har som formål å inspirere til mer bruk av både ville og dyrkede grønnsaker og råvarer, og vise hvor enkelt det er å inkludere ville vekster i vanlig kost. Oppskriftene er enkle for å holde terskelen lav og kvaliteten høy. Rettene treffer de fleste behov, fra middag på tirsdag til date-night på lørdag.
Jørgen Ravneberg er kokk og kjøkkensjef på Kolinihagen Frogner i Oslo. Han er opptatt av feelgood-mat basert på kortreiste og bærekraftige råvarer i sesong, med minst mulig triksing.
Han er også selvlært sanker og mener at det på nesten hvert gatehjørne skjuler seg en kulinarisk hemmelighet om man bare ser etter.
Innbundet. Utgitt i 2022. 256 sider.
