Nytteveksttreff

Nytteveksttreffet arrangeres i mai/juni på forskjellige steder i landet.  Det er lokalforeningene som står som arrangører, med støtte fra Forbundet.   Treffet er en viktig del av satsningen på nyttevekster.
Nytteveksttreffet har et klart fokus på mat og hvordan vi kan bruke nyttevekstene på kjøkkenet.  På formiddagen sanker vi vekster på forskjellige turer,  på ettermiddagen renser og klargjør vi råvarene og på kvelden får vi smake på alt som treffets kokker har laget.  Det har vært høyt nivå på maten.
På treffet har vi også foredrag og tilbud om å lære mer om botanikk og bruk av ville vekster til mer enn mat.
Treffet har 50-80 deltakere.  Påmeldingen åpnes på senvinteren og programmet er klart rundt påske.  Følg med her og i magasinet Sopp og nyttevekster.

Du får et godt inntrykk av hva nytteveksttreffet tilbyr gjennom programmene.   Her finner du lenker til noen av dette stoffet.

 

Tidligere nytteveksttreff

2016 i Trondheim

2015 på Lindesnes

2014 i Bergen

2012 i Valdres