Julekalender-konkurranse | Norges sopp- og nyttevekstforbund

Julekalender-konkurranse

Bildet er tatt av Cathrine Johnsen. Motivet er hjemmelaget nypesirup til juledesserten riskrem.

 

Norges sopp- og nyttevekstforbund ønsker alle en riktig god jul!

I årets julekalender er temaet matlaging med sopp og nyttevekster, med oppskriftskonkurranse og daglig trekning av vinnere. Under finner du listen over årets vinnere, som oppdateres om lag en gang i uken.

For å delta i julekalenderkonkurransen, send inn din favorittoppskrift som inneholder sopp og/eller nyttevekster til post@soppognyttevekster.no og bli med i trekningen av boken Mat på bålet.
Oppskriftene som blir sendt inn kan bli trukket ut til å bli publisert på blant oppskriftene våre: https://soppognyttevekster.no/oppskrifter/
Har du bilder av soppen, nyttevekstene eller matretten, ønsker vi gjerne dette sendt sammen med oppskriften.

 

Vinnere:

  1. Astrid Carlsen  – Viltgryte med sopp og viltkrydder
  2. Rita Amundsen – Julekonfekt og Granskuddslatte
  3. Andrea –  Skogpepperkaker 
  4. Wenche Eli – Eventyr focaccia
  5. Mona Lundby – Julete brød med juleblåbœrsyltetøy
  6. Sissel Frønning – Bjørkekaramell
  7. Heinrich Bosch – Preserved mushrooms
  8.  Anne Panne – Kantarell-karamell
  9. Stine Syvertsen’s datter på 9 – Wraps med kantarell
  10. Cathrine Johnsen – Riskrem med nypesirup 
  11. Gunn Berget (11des) Steinsopp Pavlova
  12. Eva Mathisen – Laksefilet med sopp
  13. Ane Mari Aakernes – Granskuddpesto
  14. Rita Amundsen – Spansk kjørvel is
  15. Roger Andersen – Granskuddgele
  16. Karen Mørkved – Sukkertangpesto
  17. Maud Astrid Amundsen -Brenneslepasta
  18. Pernille Nœss – Brenneslesuppe
  19. Anette LillestrandPepperkakesopper
  20. Roger Andersen – Traktkantarell med sesampure
  21. Ellen Tjørnholm Bøe – Koronakuler

Vinn boken Mat på bålet . Boken er skrevet av Kirsten Winge og er en god inspirasjonsbok for turmat og uteglede.