Sopp
Nyttevekster
Kalender
Mat
Om oss
Butikk
0
Medlemskap
Forside
/
Oppskrifter
Oppskrifter
Sankeråvare
Bær og frukt
Nyttevekster
Sopp
Tang og tare
Sesong
Høst
Sommer
Vår
Vinter
Tilberedning
Bake
Bålmat
Fermentere
Grille
Koke
Konfitere
Konservere
Rawfood
Steke
Sylte
Askeløksalt
Blåskjell med ryllik og løpstikke
Bokhvetesalat med rosenkålblomst
Bollekake med mjødurtkrem
Brenneslesuppe
Burotolje
Burotsuppe
Cheviche med gjøkesyre og fiol
Chimichurri med strandstjerne
Crostinis med skogløksmør
Djevleegg med ramsløksmør
Fritert stornesle
Fru Johnsens taraxacumchi
Fugde med traktkantarell
Furu, Gran og blåmuggost
Fylte grillede shiitakehatter
Geitramspai med ramsløkpuré
Gin tonic med strandarve og pepper
Granskudd- og geitostkuler
Granskuddsirup
Grillet blomkål med engsyresalat og grisetangdokke
Grove flatbrød med karvefrø
Grønn tarerull med ostekrem
Jørgen Ravnebergs ville kimchi
Judasøre på svinenakke
Kål og sopp
Kandisert kvann
Kandisert sopp
Karvesuppe med melboller
Krabbebisk med tromsøpalmefrø
Krabberøre med strandvekster
Kremet engsyresuppe
Kvann-marmelade med sitron
Kvann-marmelade med sitron
Labneh med vill-løk
Løkurtpesto
Maitake tempura
Matjessild med strandsmellesalat
Misosuppe med fingertare, ramsløkolje og urter
Omelett med hummus
Oppskrifter med bjørkeløvuttrekk
Pannacotta med granbar og krossvedsaus
Purre, purremajones, engkarse og kusymre
Ramsløksmør med eplesideredikk
riskaker med burot
Risotto med dauvnesle og prestekrageblader
Rognebladskuddsorbet med spansk kjørvel, gjøkesyre og lerkeskudd
Rødbetsalat med blåbær og gjøksyre
Salat med nektariner, bønner og bergmynte
Sashimi med laks og løkurtrot
Skinnstekt sei og lyr med strutseving og bakt bokhvetemisopotet
Smørstekt dauvnesle
Spicy, sweet and sticky strutseving
Steinsoppsmør
Stekt fisk med pastinakkpuré og furikake
Stekt uer med kantarellfrikassé
Strozzapreti med groblad
Stubbeskjellsopp med granskuddgelé
Tangmajones
Thai fiskesuppe med strandkål
Torskegryte med ramsløk og spansk kjørvel
Toves soppsuppe
Traktkantarellsmør
Treak-karamell med einerbær
Tzatziki med strandstjerne
Vårkraftsuppe
Ville sommerruller med almenøtter
Vintersalat med åtte nyttevekster og engkarsedressing