Ramsløksmør med eplesideredikk | Norges sopp- og nyttevekstforbund

Ramsløksmør med eplesideredikk

Sankeråvare: Nyttevekster

Sesong: Vår og Sommer

Hva vil du lage?: Vegetar, Sauser og Krydder og tilbehør

Tilberedning: Rawfood

Sankeråvare

Stikkord

Smør Krydder

Om oppskriften

Av Cornelia Øiestad og Kamil Benon. Publisert i Sopp og nyttevekster nr 4/2018.

Sankeråvare

Ramsløk - Allium ursinum

Ingrediens

En god neve ramsløk

500 g saltet smør

1 ss eplesidereddik

Fremgangsmåte

Ta ut smøret i god tid, slik at det er romtemperert. Det er enklere å blande da.

Kjør smøret i en kjøkkenmaskin. Tilsett eplesidereddik og kjør blandingen til den er luftig. Tilsett ramsløk til ramsløken er godt inkorporert i smøret.

Ramsløksmøret kan pakkes i pølser i plastikkfolie eller engangsmazarinformer og fryses til du har behov for det.