Sankeråvare: Nyttevekster
Sesong: Vår, Sommer og Høst
Hva vil du lage?: Vegetar, Småretter, Drikke og Desserter
Tilberedning: Rawfood
Av og til trenger man litt påfyll av klorofyll!
Oppskriften er hentet fra Anne Mæhlum sin inspirasjonsblogg viltgodt.no. Fotograf: Anne Mæhlum.
Skvallerkål - Aegopodium podagraria
1 liter skvallerkålblader
60 g ingefær
2 avocado, gjerne frosne
2 bananer, helst frosne
1 grønt eple
3 dl Ringi eplejuice
4 ss saft av sitron
Mos skvallerkål, ingefær, eple, sitronsaft og eplejuice godt i en blender eller med en stavmikser. Tilsett frosne bananer og frosne eller ferske avocado og kjør til du får en glatt masse og fyll i glass og server kaldt. Et tips er å skrelle moden banan og dele i mindre biter og fryse ned, det samme kan du gjøre med avocado. Hvis du ikke har tid til å vente på å fryse kan du servere med isbiter. Dessverre så oksiderer denne etter en stund så det gjelder å kose seg fort;)