Kickoff for digitalt nyttevekstkyndigkurs

Praktisk info

Dato: 09.03.23

Tidspunkt: 20:00 - 22:00

Forening: NSNF

Region: Landsdekkende

Antall ledige plasser: -1

Pris fra: kr

Bestill / Meld på

Ved å melde deg på godtar du at vi lagrer mailadressen din og kan bruke den til å sende deg nyhetsbrev. Dette abonnementet kan du avslutte når du vil. Se også vår personvernserklæring

Påmeldingsfrist: 01.03.2023 00:00

Velkommen til kursåpning!

Velkommen til kursåpning og kickoff for alle som deltar på nyttevekstkyndigkurs våren 2023. Vi starter kurset med digitalt kickoff på zoom, og alle som er påmeldt kurset innen 1 mars får zoom linken på e-post.

Program

Bli kjent med kursholdere og nyttevekstkoordinator i din region. 

Cathrine Johnsen nyttevekstkoordinator fra Jærsoppen, Rogaland.

Ingrid Indergaard nyttevekstkoordinator NSNF og Indre Østfold sopp- og nyttevekstforening.

Anders Røynstrand fra Risken sopp- og nyttevekstforening.

Torbjørn Kornstad fra Trondheim sopp- og nyttevekstforening.

 

Foredrag med Sankeren og kokken, kjent bl.a. fra NSNF`s podkast

Villbonden, Jim Andre Stene, fra Trøndelag sankeri og Jørgen Ravneberg som er kjøkkensjef og forfatter av Sankeboka, holder foredrag for oss om sanketradisjoner, matnytte og hva sanking er for dem. Podkast episodene fra Sankeren og kokken er en fin måte å bli bedre kjent med nyttevekster og bli inspirert til å lage god, vill mat. Podkasten er tilgjengelig på de fleste podkast avspillingsplattformer, eller man kan lytte direkte på nettsiden her.

 

Fotograf: Mette Randem

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Mette Randem

 

Program:

  • Introduksjon til Nyttevekstsatsningen med Pål Karlsen
  • Presentasjon av kursportalen med Ingrid Indergaard
    Innlogging i kursportalen.
    Kursinnhold og inndeling.
    Tidslinje og temaplan i kurset med datoer.
    Studieteknikk – teori og feltarbeid. Prøve for nyttevekstkyndige Juni 2023.
  • Foredrag med Sankeren og kokken, Jim Andre Stene og Jørgen Ravneberg.

 

Har du ikke meldt deg på nyttevekstkyndigkurs, men har lyst å bli med? Link til påmeldingen som åpner 1 februar 2023.