Fetaost med korsknapp | Norges sopp- og nyttevekstforbund

Fetaost med korsknapp

Sankeråvare: Nyttevekster

Sesong: Sommer og Høst

Hva vil du lage?: Vegetar, Småretter og Salater

Tilberedning: Rawfood

Sankeråvare

Stikkord

Smårett Salat Koldtbord Tapas Tilbehør

Om oppskriften

Denne retten er superenkel. Komboen med feta og rødløk er kjent, men med den krydrede smaken til korsknapp ble det enda bedre. Vilt god alene eller sammen med feks libabrød, til grillmat og da spesielt lam eller til tapasbordet.

Oppskriften er hentet fra Anne Mæhlum sin inspirasjonsblogg viltgodt.no. Fotograf: Anne Mæhlum.

Sankeråvare

Korsknapp - Glechoma hederacea

Ingrediens

150 g ekte fetaost

½ rød løk

1,5 dl god olivenolje

Ca. 50 blader korsknapp

Salt

pepper

korsknappblomster til pynt

Fremgangsmåte

Finhakk rødløk og kutt osten i terninger. Bland løk og ost sammen med olje og vend inn korsknappbladene. Smak til med litt salt og pepper. Dryss over litt korsknappblomster hvis du har.