Sankeråvare: Nyttevekster
Sesong: Sommer og Høst
Hva vil du lage?: Vegetar, Småretter og Salater
Tilberedning: Rawfood
Denne retten er superenkel. Komboen med feta og rødløk er kjent, men med den krydrede smaken til korsknapp ble det enda bedre. Vilt god alene eller sammen med feks libabrød, til grillmat og da spesielt lam eller til tapasbordet.
Oppskriften er hentet fra Anne Mæhlum sin inspirasjonsblogg viltgodt.no. Fotograf: Anne Mæhlum.
Korsknapp - Glechoma hederacea
150 g ekte fetaost
½ rød løk
1,5 dl god olivenolje
Ca. 50 blader korsknapp
Salt
pepper
korsknappblomster til pynt
Finhakk rødløk og kutt osten i terninger. Bland løk og ost sammen med olje og vend inn korsknappbladene. Smak til med litt salt og pepper. Dryss over litt korsknappblomster hvis du har.