Stekt løvetannblad | Norges sopp- og nyttevekstforbund

Stekt løvetannblad

Sankeråvare: Nyttevekster

Sesong: Vår, Sommer og Høst

Hva vil du lage?: Vegetar, Småretter, Salater og Krydder og tilbehør

Tilberedning: Steke

Sankeråvare

Stikkord

Tilbehør Salat Garnityr Pynt

Om oppskriften

Oppskrift av Adriana Finstad.

Sankeråvare

Løvetann - Taraxacum

Ingrediens

En bunt med løvetannblad

hakkede valnøtter

1 fedd hvitløk

1 chili

1 ss soyasaus

1 ts honning

1 ts eddik

Neutral olje

Salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

Kutt opp hvitløken og stek den i olje til den bli blank. Ha oppkuttet løvetannblad og chili oppi i panne og rør rundt i et par minutter.
Tilsett soyasaus, eddik og honning. Rør rundt. Smak til med salt og pepper. Skru av varmen og ha hakkede valnøtter opp på. Voilà!