Om oppskriften
Dette er en superkjapp og deilig måte å variere «sopp-sandwichen» på. Skikkelig enkel oppskrift som du kan lage hjemme på kjøkkenet, eller ute i skogen med de enkleste kjøkkenredskaper! Du kan bruke spinat, eller du kan sanke ditt eget grønt der du er.
Ingrediens
Sopp, traktkantarell eller det du har. Ca 200 g per person
Ferskost, den du liker: chevre, brie, camenbert, myk tofu, vegansk cashewost, etc
Grønt: spinat eller det du plukker rundt der du lager maten – løvetann, løkurt, russekål, etc. Pynt gjerne med noe løk! Purreløk, gressløk eller løkurt – du tar det du har der du er!
Gjerne noe godt brød
Fremgangsmåte
1. Stek soppen i olje eller smør til soppvæsken er fordampet. Eventuelt kan du koke ned soppen først, hvis den er veldig fuktig.
2. Legg i osten i biter, rør rundt, smak til med salt og pepper
3. Legg straks etter i det grønne, rør rundt
4. La alt varmes opp et minutt og server.
Kan spises som en varm salat eller med en skive godt brød ved siden.