Sankeråvare: Bær og frukt
Sesong: Sommer
Hva vil du lage?: Vegetar og Desserter
Tilberedning: Rawfood og Koke
Markjordbær - Fragaria vesca
Blåbær - Vaccinium myrtillus
Bringebær - Rubus idaeus
Bjørnebær - Rubus fruticosus agg.
Kok opp sitronsaft sammen med sitronskall og sukker.
I en liten annen gryte vispes eggeplommer og fløte sammen.
Sil den varme sitronsaften over gryten med eggeplommer og fløte. Visp kraftig. Sett gryten på komfyren, middels varme. Fortsett å vispe kraftig til røren koker opp. Ta gryten av varmen, og fortsett å vispe i 30 sekunder.
Legg bær og hakkede mandler i fire glass, og slå den varme sitronkremen over bærene. Sett glassene i kjøleskap.
Når alt er kaldt serveres desserten med vispet krem, urter og blomster på toppen.