Nytteveksttreffet mai 2022 | Norges sopp- og nyttevekstforbund

Nytteveksttreffet mai 2022

I mai arrangerte Aust-Agder sopp- og nyttevekstforening, sammen med Norges sopp- og nyttevekstforbund, nasjonalt nytteveksttreff. Stedet var Tromøya i Arendal, med muligheter for mange ulike tematurer, blant annet i Raet nasjonalpark.
Arrangementet ble fort fulltegnet, og det var flere som ønsket å delta som ikke fikk muligheten, fordi kapasiteten allerede var sprengt med 130 deltakere.
Det er gledelig at nyttevekstinteressen er så stor blant medlemmene våre, og litt vemodig når vi ikke får tatt med oss alle som ønsker å delta.

For at flest mulig allikevel skal få litt utbytte av arrangementet, gjør vi deler av opplevelsen tilgjengelig digitalt.

Stemningsvideo fra arrangementet er lagt ut på NSNFs youtube-kanal.

I Sopp og nyttevekster 3/2022 er det flere artikler fra nytteveksttreffet. Medlemsbladet er tilgengelig digitalt for alle medlemmer (husk å logge inn nederst på nettsiden først). Digitalt arkiv for Sopp- og nyttevekster.

Oppskriftene som ble servert på nytteveksttreffet publiseres i medlemsbladet, og finnes også i den nye oppskriftsdatabasen.

Det er ikke avklart enda hvor neste års nytteveksttreff skal være. Kanskje lokalforeningen der du bor ønsker å arrangere? Forbundet bidrar med støtte og hjelp til å arrangere. Send gjerne e-post til ingrid@soppognyttevekster.no med tips om aktuelle steder.

 

Foto: Hanne Utigard

Foto: Hanne Utigard

Foto: Hanne Utigard

Foto: Hanne Utigard