Nyttevekster til jul – Norges sopp- og nyttevekstforbund

Nyttevekster til jul

Få tips og triks til sanking og bruk av nyttevekster til jul!

5. desember klokka 18.00 inviterer vi til gratis nettforedrag for barn og voksne.

Vinter og snø er ingen hinder for å sanke og bruke nyttevekster gjennom førjulstiden. Mange av råvarene og materialene vi forbinder med julen kan du sanke og finne selv.

Fantastiske, kreative Francesca vil vise deg viser deg hvordan. Hun nyttevekstkyndig, opprinnelig fra Italia, men bor i nå i Oslo, og er opptatt av det vakre i naturen. Hun er kunstner og elsker å bruke planter til alt mulig (fra mat til tekstil) og viser stor respekt for klima og miljø i alle sine prosjekter.

Foredraget varer ca. 45 minutter, og vi vil gjerne at du stiller spørsmål!

Velkommen til en hyggelig førjulssending!

Påmelding her: https://plukkstuderspis.soppognyttevekster.no/nettbutikk/arrangement/julespesial-gratis-nettforedrag-for-barn-og-voksne-plukk-studer-spis-uke-49/

Vi bruker Zoom som møteplattform. Du får tilsendt direktelenken til foredraget som en del av bekreftelsen på påmeldingen.

Plukk! Studér! Spis! er Norges sopp- og nyttevekstforbunds satsning på barn. Vi arrangerer fysiske kurs og turer over store deler av landet. Følg med i kalenderen eller følg oss på Facebook og Instagram for å se når det kommer nye kurs nær deg. Når du kjøper familiekurs får du også boka Plukk! Studér! Spis! og tilgang til nettkurset med samme navn. Du kan også kjøpe dem samlet i nettbutikken. Husk å logg inn for å få medlemspris.